piektdiena, 2009. gada 23. oktobris

Insulate my loft.

Seikiņi, mīlīši.
Sen neko neesmu rakstījusi, tāpēc beidzot saņemšos un pastāstīšu kaut ko par to, kā man sokas Edinburgā.
Iet visnotaļ interesanti. Esmu aizņemta un nodarbināta, un pelnu pieklājīgu summu kā māju inpektors. Jā, man ir zilzaļš mētelis, sarkanas kurpes, un liela, melna soma, kurā es glabāju savu silikonu un urbi. Specializējos māju siltināšanas jautājumos un man ir smuks, zils ID. Strādāju kopā ar galīgi stulbiņiem un smieklīgiem cilvēkiem. Man viņi vairāk vai mazāk patīk un viņiem noteikti patīku es, principā, jā, Edinburga sāk saprast, ko nozīmē Nora. Tur ir garais Gregors, kuram ir dikti glītas skropstas, īrs, Kīans, kurš runā tieši tāpat kā Rojs no The IT Crowd, Šanona, kura aizsāka paradumu visiem uzrunāt mani ar "NoraDumpe" (jā, vienā vārdā). Un tas izklausās ļoti jancīgi, to be honest, un visiem patīk mans uzvārds. Jā. Vēl man ir boss, kurš man mēģināja iestumt mutē ķiplokgrauzdiņu.
Vispār man patīk tas, ko es daru - šobrīd varu pazīmēties ar tām neskaitāmajām vietām Skotijā, kurās esmu urbusi sienās caurumus. Jaukiņi visnotaļ.
Man ir parādījies skotiskais akcentiņš mazlietiņ. Sems, kārtējais kolēģītis, man teica, ka tas izklausās diezgan adorable, un tas tiešām IR adorable. Esmu līdz ausīm samīlējusies skotu valodā.
Vēl aizvien nespēju pierast pie laikapstākļiem un pie tā, ka viņi saka, ka ir pus septiņi tad, kad ir 7.30, nevis 6.30. Nelieši, bļeģ. Toties esmu sākusi skatīties vispirms pa labi, kad jāiet pāri ielai. Tas tikai nozīmē to, ka iespēja, ka mani notrieks kāds divstāvīgs autobuss ir krasi samazinājusies.
Labi, dāmas. Piedodiet, ja varat, bet man nāk miedziņš - gana caurumu izurbts šodien. Es centīšos rakstīt biežāk, jo, zinies, daudz jocīgu un jancīgu lietu ar mani ir notikušas un notiek, un es to visu gluži vienkārši nevaru šobrīd izstāstīt.
Ak, bučas no Skotijas. Aye.

ā, jā - muzikaļnaja pauza. :>
Šis tika izpildīts šorīt, duetā ar manu bosu - Tomiju. Tā vienkārši gājām cauri gaitenim un dziedājām. Hihi.

Papildināts: Un vispār, es tikko saņēmu īsziņu no Mārtina, ar kuru šodien kopā strādājām. Ziņa sastāvēja no diviem vārdiem - "Nora Dumpe". Jā, viņi mani mīl... :>

4 komentāri:

charrlotte teica...

vēl arvien mani biedē tas tavs akvārijs, pizģerts!

bet jā, man Tu ļoti patīc, es gribu dzirdēt to Tavu akcentiņu, un VISPĀR, man gribas dziedāt uz ielas. es to katru rītu daru, bet tā pavisam klusiņi.

tas, ka tu urb sienās caurumus, ir tik norīgi, ka neko vairāk norīgu iedomāties nevar. kakāšana neskaitās.

n. teica...

Es vispār dziedu visu laiku. Pirmo kas vien ienāk prātā un nepārtraukti. ihii.
Jā. Nora urbj sienās caurumus un lien svešu cilvēku bēniņos.
Ak, jā. Un man arī patīk telefoni.

charrlotte teica...

Tu man ļoti patīc, un prieciņš, ka tas pat strāvo cauri tīmeklim.

tu dušā arī dziedi, ja?




dancing queeeeeeeeeeen, young and sweeeeeeeeet, only seventeeeeeeeeen!!!!!!!!!

n. teica...

Jā, es dušā dziedu, bet tas katru rītu ir kaut kas cits.
Šorīd es dziedāju dziedāju Long Cool Woman In A Black Dress bāāāij The Hollies. :>