otrdiena, 2009. gada 8. septembris

Pīteri, Bobiji un vienādās meitenes.

Sveiki, dārgie. Vēl aizvien esmu Edinburgā, vēl aizvien esmu dzīva.
Viss ir kārtībā, mani tikai vēl aizvien mazliet mulsina laikapstākļi - šobrīd ārā vienlaikus spīd saule un līst lietus. Cik sadirsti.
Lai nu kā, nedēļas nogalē pamanījos arī pabūt pāris pilsētas tālāk - Stirlingā, kur mitinās mana tēvaiņa mīļotā, kura plašākai publikai būtu pazīstama ar nosaukumu Tūbijs. Piektdienas vakars tur bija diezgan jauks - pamanījos mazliet paņemt uz krūts. Vietējajā krogā uzskrēju virsū dažiem īpatnējiem tipāžiem un tā, bet visā visumā bija jautri.
Sestdien draudzīgā bariņā paciemojāmies pie kādas jaukas latviešu ģimenītes un pēcāk sanācā tāds jauks filmu vakariņš/nakts.
Svētdien biju zaķu kalnā, kuru tā sauc tieši tāpēc, ka tur ir zaķi. Es gan tieši kalnā redzēju tikai vienu, bet tā zaķi tur ir daudzkur, patiesībā - arī Stirlingas kapsētā, kur piektdienas vakarā ar tēvu tukšojām vīna pudeli (nu nē, tas nav tā baigi gotiski, un tā kapsēta ir vairāk tā kā parkveidīga), un vēl kādā nezināmas izcelsmes zāļainā placītī. Ā, vēl tās pašas dienas rītā bijām ar Tūbiju tādā foršā vietiņā, kur sabrauc visādi cilvēki un pārdod nu visu, kas nu viņiem vairs nav vajadzīgs. Mantu placis, tā to laikam varētu nosaukt. Man tur patika, kaut arī nekā tāda riktīgi piedūrīga tur tā arī nepamanīju, bet tas bija tāds jauks pasākums. Būs jāuzzina, vai arī Edinburgā kaut kā tāda nav. uhh.
Un svētdienas vakarā Edinburgā bija salūts vienam festivālam par godu. Bija diezgan šainīgi un pidžeklīgi. Bet nu, labāk kā Rīgā, protams, hihi.
Un es tagad iešu uz tuvējo Sainsbury's veikaliņu iepirkt kaut ko garšīgu.
Skotiskas bučas.

Ak jā, šeit visas meitenes, kuras, kā es spriežu, varētu būt 16-19 gadus vecas, izskatās pilnīgi vienādas. Nē, tiešām, ja es pazītu kaut vienu no viņām, man šķiet, ka es to jaunkundzi jauktu ar pilnīgi visām meitenēm, kuras parādītos manā redzes lokā. Latvietes ir smukākas, jā. Hihi.

Sen tādas nav bijis, tad nu še jums:
muzikaļnaja pauza

2 komentāri:

charrlotte teica...

imissye

ak, un latvietes ir VISsmukākās, tā ka tas nemaz nav nekāds pārsteigums

n. teica...

Vispār jā. UN katrai no tām jocīgajām, vienādajām meitenēm ir kaut kāda jocība sejā. Nu kaut kāda bet ir. MAn arī noteikti kāda ir, bet viņām tās jocības ir tādas uzkrītošas.

Un man tevis arī pietrūkst. Es rīt taisos iegādāties vēstuļpapīru un noskaidrot, kur atrodas pasts, un es varētu arī tev aizrakstīt vēstulīti. :>